2008. október 16., csütörtök

Bevezetés helyett...

Ez a blog azzal a céllal jött létre, hogy a szó eredeti, valós értelmében felfogott jobboldaliság, konzervativizmus, monarchizmus iránt érdeklődök számára különféle írásokat, gondolatokat, olvasnivalót, érdekességeket nyújtson; szigorúan a hagyományos, tradicionális európai értékek mentén.

Nem kíván olyan részletekbe menően boncolgatni egy témát, mint sok más színvonalas folyóirat (pl. Pannon Front, Sacrum Imperium, Északi Korona, stb.), internetes oldal, vagy blog (pl. lazadas.com, tradicio.org, labancok.paramparya.info, monarchista.blogspot.com, vagy a Harcos a cinóberösvényen, stb.), sokkal inkább a történelmi évfordulókra, eseményekre, személyek bemutatására fordítva erejét.

Aktuálpolitikai eseményekkel a lehető legkevesebbet kíván foglalkozni, ha mégis, akkor csak olyan esetben, amely a blogra kerülő írások témakörét érintheti.

A blog nem áll kapcsolatban semmilyen politikai csoportosulással, mozgalommal, nem célja senkit sem befolyásolni, vagy "megtéríteni", csupán az ez iránt érdeklődök számára akar különböző írásokat, gondolatokat közölni (a témában való önálló elmélyülés és koherens gondolkodás végett).

Nincsenek megjegyzések: